LENTILE DE CONTACT

Iubim ochelarii dar cu totii stim ca exista momente din viata cand ochelarii devin incomozi. Atunci cand practici un sport, cand ai un machiaj special sau atunci cand calatoresti este mult mai convenabil sa porti o pereche de lentile de contact.

Poti alege mai multe tipuri de lentile in functie de necesitatile tale. Specialistii nostrii vor sta la dispozitia ta pentru a alege tipul de lentile potrivit pentru tine. Exista lentile de contact cu dioptrie ( lentile corectoare incolore) sau lentile de contact cosmetice cu dioprie pentru a ti schimba culoarea ochilor( lentile de contact cosmetice).

Lentilele cosmetice pot imbunatati culoarea naturala a ochilor tai aducand intensitate si o buna definire a culorilor sau chiar iti pot transforma infatisarea. Poti sa alegi dintr-o gama variata de culori( verde, maro, albastru, violet, gri, aluna).

Lentilele corectoare cu dioptrie sunt foarte usor de purtat devenind o alternativa foarte buna pentru purtatorii cu dioptrii foarte mari. Trebuie sa stii ca atunci cand vei cumpara o pereche de lentile corectoare va trebuie o prescriptie medicala.

Pentru ca esti important pentru noi nu am vrea sa iti vindem ceva care nu este pe placul tau. Tocmai de aceea specialistii nostri va vor ajuta sa alegi tipul de lentile potrivit pentru tine si sa incerci varianta optima.

Poti alege modele dintr-o paleta variata de tipuri de lentile de contact cu dioptrii sau cosmetice, ce apartin brandurilor: