Promotie la lentile Essilor

Doua dintre cele mai performante tratamente ale lentilelor Essilor pot fi achizitionate acum din magazinele Vision Optica la un pret redus cu 15%. Este vorba despre tratamentele premium CRIZAL FORTE si CRIZAL ALIZE, care concentreaza mai multe tehnologii, ce le confera beneficii multiple.

CRIZAL FORTE ofera o performanta deosebita lentilei, imbunatatind calitatea vederii si rezistenta in timp. Tratamentul CRIZAL FORTE are cea mai buna eficienta hidrofobica si oleofobica (lentilele resping apa si substantele uleioase), efect anti-static si eficienta anti-reflex multipla.

Lentilele raman curate mult mai mult timp si se curata foarte usor, datorita tehnologiilor  HSD-Process si I-technology, care fac ca suprafata lentilei sa fie ultra-neteda si lucioasa, cu efect anti-static.

Stratul anti-reflex depus sub vid reduce reflexiile si sporeste confortul vizual.

Rezultat al nanotehnologiei, tratamentul Crizal Forte sporeste calitatea lentilei si imbunatateste considerabil experienta purtarii de ochelari.

TRATAMENTUL CRIZAL ALIZE este un tratament de inalta performanta, cu efect de durificare, antireflex multiplu, antistatic  si cu strat hidrofob – oleofob foarte eficient. Antireflexul anti-murdarie este recomandat in special pentru lucrul in fata monitorului si pentru sofatul pe timp de noapte, oferind o calitate ireprosabila vederii.

Incepand cu 20 iunie 2012, toti clientii Vision Optica ce vor sa isi achizitioneze lentile de cea mai buna calitate vor beneficia de un discount de 15% la lentilele Essilor prevazute cu oricare dintre cele doua tratamente amintite. Promotia este valabila in toate magazinele Vision Optica, pe o perioada nedeterminata. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta promotia in orice moment aceasta oferta.