OFERTA SAPTAMANII – PACHET JUNIOR, CU LENTILE DE POLICARBINAT, LA 149 LEI

Pachetul JUNIOR este gandit special sa faca fata incercarilor zilnice pe care le presupune viata unui copil plin de energie.  Prima calitate necesara la ochelarii de copii este rezistenta lentilelor, dublata de flexibilitatea ramelor, pentru a oferi durabilitate ochelarilor, dar si pentru siguranta micutilor. Nu in ultimul rand, este important confortul ochilor si adaptarea usoara la conditiile de lumina, prin reducerea reflexiilor.

Pachetul Junior intruneste toate aceste cerinte, la un pret promotional de 149 lei (reducere de la 370lei):

–          Rame de plastic sau/si metal, la alegere din peste 100 modele

–          Lentile din POLICARBONAT cu DURIFICARE si tratament ANTIREFLEX

–          Consultatie pentru stabilirea dioptriilor

–          Montaj

Lentilele din policarbonat sunt optiunea ideala pentru ochelarii de vedere pentru copii. Aceste lentile sunt de pana la 10 ori mai rezistente la impact decit lentilele de plastic obisnuite, sunt mai subtiri, mai usoare si mai sigure. Tratamentul antireflex protejeaza ochiul prin reducerea reflexiilor de lumina, eliminand disconfortul si senzatia de ochi obositi sau iritati. In plus, lentilele tratate cu antireflex se curata mai usor si au o rezistenta mai mare la zgarieturi.


Oferta este valabila in toate cele 7 magazine Vision Optica, in intervalul 8 – 13 octombrie, in limita stocului disponibil.