Ochelarii polarizati

     In viata noastra de zi cu zi vedem oameni care poarta ochelari de soare. Multi poarta ochelarii de soare pentru ca sunt la moda, iar altii pentru a-i proteja de razele nocive ale soarelui.

     Ochelarii cu prescriptie medicala au lentile care se inchid automat la nuanta atunci cand sunt purtati afara si se deschis la nuanta cand sunt in interior.

     Pe langa ochelarii de soare cu protectie UV 400% exista si ochelari de soare cu filtru de calculator cu aceeasi protectie.

     Sunt persoane carora le plac activitatile in aer liber, cum ar fi : pescuitul, vanatoarea sau chiar cineva caruia ii place sa se joace in zapada pe o zi insorita, iar acestia au nevoi speciale atunci cand vine vorba de ochelari de soare.

     Pentru a elimina efectul de orbire, pe care il intampina persoanele cu activitati in aer liber, va sugeram lentilele polarizate, acestea fiind rezistente la impact, confortabile si usoare.

     Ochelarii polarizati sunt mai scumpi, dar pretul sunt in raport cu calitatea lentilei .Cu acesti ochelari nu veti mai avea ochii rosi si dureri de cap.

     In ceea ce priveste culoarea lentilelor, acestea se aleg in functie de preferinta personala.

     Lentilele de ochelari de soare pot fi in nuante de:

  •  verzi-gri
  •  gri-negru
  • maro
  • roze
    Lentilele  gri-negru ofera cea mai mare protectie UV pentru ca sunt cele mai inchise la nuanta. Celalalte nuante sunt mai deschise decat lentilele gri-negru si de aceea nu protejeaza atat de bine persoana care le poarta. Nu ofera protectie mare la lumina naturala puternica, dar sunt mai odihnitoare pentru ochi atunci cand lumina de afara este mai scazuta cum ar fi in amurg si in zori.
    Lentilele de culaore maro si verzi-gri au o vizibilitate mai buna pentru pescuitul de apa dulce, iar cele de gri-negru pentru pescuitul de apa sarata.
    Oricare ar fi nuanta preferata va recomandam lentilele polarizate pentru ca au fost special crate pentru a va proteja ochii, astfel incat sa va bucurati de un efect vizual placut.