Ochelarii de vedere cu lentile cu tratament antireflex – o necesitate

Lentilele cu tratament antireflex castiga din ce in ce mai mult teren datorita a doua avantaje majore, atat de ordin practic cat si estetic.

Din punct de vedere practic, tratamentul antireflex aplicat pe ambele suprafete ale lentilei, asigura protectie impotriva luminii artificiale si in special in cazul conducerii masinii pe timp de noapte.

Astfel ca indiferent ca lucrati la calculator sau in medii cu lumina artificiala, tratamentul antireflex elimina disconfortul si senzatia de ochi obositi si iritati.

Cu ajutorul tratamentului antireflex aplicat pe lentile, veti vedea mai clar si mai bine datorita transparentei marite.

Din punct de vedere estetic, lentila cu tratament antireflex subliniaza culoarea si estetica ochilor, iar transparenta marita le face mai putin vizibile.

Printre alte avantaje ale lentilei cu tratament antireflex se mai numara si aburirea scazuta la schimbarea de temperatura si curatarea mai usoara a lentilei.

De asemenea, se sporeste rezistenta lentilei din material organic la zgariere deoarece sunt asociate cu tratamente de durificare.

Pentru ca stratul de antireflex elimina reflexiile care ar putea ascunde micile zgirieturi, este indicat sa nu zgiriati lentila tratata cu antireflex, pentru ca zgirieturile de pe aceasta sunt mult mai vizibile decit cele existente pe lentila netratata cu strat de antireflex. Cand curatati acest tip de lentile, aveti grija sa o faceti cu produse de curatare speciale.