Despre

noi

Optica medicala aproape de tine

Lansata in anul 2007, Vision Optica este la ora actuala printre primele 3 retele de magazine de optica medicala din Bucuresti, numarand 7 centre de optica in format convenience.

Conceptul “convenience” reflecta dorinta noastra de a aduce produse si a servicii de optica medicala de calitate aproape de client, deschizand magazine de optica medicala in 7 cartiere din Bucuresti: Militari, Crangasi, Ghencea, Salajan, Stefan cel Mare, Rahova si Alexandriei. Astfel, persoanele preocupate de sanatatea si estetica ochilor vor gasi tot ce au nevoie in materie de optica si optometrie in imediata lor apropiere.

Conceptul nostru este “ochelari de calitate, la preturi convenabile, pentru intreaga familie”, iar clientul este cea mai importanta preocupare a noastra, asa ca ne bucuram pentru fiecare client multumit!

Produse si servicii de calitate pentru ingrijirea vederii

Reteaua de magazine Vision Optica ofera o gama completa de produse de optica medicala: pachete ochelari de vedere, ochelari de soare, rame pentru ochelari de vedere, lentile de contact cu dioptrii si lentile de contact cosmetice, accesorii optice.

Pe langa executii complete de ochelari de vedere, in fiecare centru de optica medicala din reteaua Vision Optica oferim servicii de optometrie (stabilirea dioptriilor) si consultanta profesionista pentru alegerea ramelor pentru ochelari si a lentilelor potrivite.

Pentru ca stim ca imaginea conteaza si raportul calitate – pret corect este decisiv, selectam cu mare grija produsele cu care lucram:

  • rame pentru ochelari de vedere de la cele mai renumite marci de prestigiu: Guess, Gianfranco Ferre, Yves Saint Laurent, Valentino, Hugo Boss, Max Mara, Moschino, Cartier, Prada, Mont Blanc, Furla, Bvlgari, Gucci, Armani, Dior, D&G, Calvin Klein, Escada, Silhouette etc.;
  • rame pentru ochelari de vedere de la producatori consacrati de optica medicala: Paparazzi, Sofia, Mell, Mickey & Friends, N- Star Titan, O!O, Peter Miller, Santarelli, SECG, Sermatt, TR-90, X-IBE, 365 Day etc.;
  • ochelari de soare, intr-o mare diversitate de modele de brand: Guess, Gianfranco Ferre, Yves Saint Laurent, Valentino, Hugo Boss, Max Mara, Moschino, Cartier, Prada, Mont Blanc, Furla, Bvlgari, Gucci, Armani, Dior, D&G, Calvin Klein, Escada, Silhouette;
  • lentile oftalmice, de la cele mai importanti producatori: Essilor, Hoya, Zeiss si Rodenstock.
  • lentile de contact, branduri de top: Bausch&Lomb, Johnson&Johnson, Ciba Vision, Natural Color, Impressions;